Nieuws

Help, ik moet een kerstpakket vullen!

Originele relatie geschenken

Kerst komt er weer aan, en daar hoort een kerstpakket bij. Standaard in je kerstpakket zit er een fles lekkere wijn en wat te knabbelen. Sommige bedrijven maken het zichzelf makkelijk door een cadeaukaart te geven. Maar wil je nou echt een origineel en verrassend nuttig cadeau? Lees dan eens deze blog.

Webcam cover

Ooit van een webcam cover gehoord? Dat is een schuifje waarmee je jouw webcam verhult. Spionage via je webcam komt helaas voor maar veel mensen zijn zich hier niet bewust van. Om de privacy van je werknemers te beschermen is dit de ideale gadget. Ook leuk: je webcam cover bedrukken met het logo van je bedrijf.

(Aluminium) waterfles

Veel mensen zweren bij hun Dopper voor water onderweg. Niet alleen zal iedereen dit handig vinden om te hebben, daarnaast maak je ook nog eens reclame voor je bedrijf wanneer je je naam er op laat drukken. Maar je hebt ook aluminium varianten, die de warmte iets meer buiten houden. En er natuurlijk gewoon chiquer uit zien.

Coffee to go

Evenals water, wordt er door veel reizigers koffie onderweg koffie gedronken. Biedt hen daarom een herbruikbare reisbeker aan. Autoreizigers kunnen dan hun favoriete bakkie pleur van thuis op weg meenemen. Of bij een tank station hun beker laten vullen. Treinreizigers hebben letterlijk voordeel bij een herbruikbare beker: veel ketens geven korting wanneer hun koffie wordt geserveerd in een eigen beker. Zo wordt de uitstoot van minder koffie bekers en afval voor beide partijen aantrekkelijk.

Stormparaplu

Geef je werknemers op deze natte dagen iets waar ze écht droog mee blijven: een stormparaplu! Met ons Hollandse weertje is bij iedere bui gegarandeerd ook een flinke windhoos. Helaas vinden onze paraplu’s dit niet zo leuk, en wanneer de wind wordt gevangen onder de plu zal deze het snel begeven. Al een aantal jaar geleden is daarom de stormparaplu ontwikkeld door de TU Delft. Door de vorm is deze plu een stuk sterker dan de gemiddelde paraplu en zal niet zo maar uit elkaar waren.

Powerbanks

Nooit meer met lege batterijen onderweg! Een powerbank is een herlaadbare batterij waar telefoons en laptops mee opgeladen kunnen worden. Een krachtige powerbank van 10.000 mAh laden de gemiddelde smartphone twee tot drie keer op. Er zijn zelfs varianten die opladen middels zonne-energie. Dan hoef je niet na te denken dat je je powerbank van te voren oplaadt. Ze verschillen in vorm, kleur en formaat. Daardoor heb je heel veel decoratie mogelijkheden, wat het een ideaal relatiegeschenk maakt.

Geef een reactie