werklaarzen
Nieuws

Wees voorbereid en geniet zo nog meer van de natuur!

Ben jij een echte buitenmens en stopt een beetje regen of koude temperaturen jou niet om erop uit te gaan? Dan is vooral deze periode van het jaar iets voor jou! Maar mocht je juist iemand zijn die van het buitenleven houdt, maar niet zo zeer van de kou en regen? Dan is het handig om jezelf goed voor te bereiden voor de weersomstandigheden die zich nu kunnen voortdoen. Denk daarbij aan de juiste kleding en benodigdheden om buiten goed aan de slag te kunnen. Want zodra je ook maar een beetje goed op weggaat, zal je vanzelf merken dat je niks van de kou, regen of welke vorm van neerslag dan ook.

Buitenkleding.

Om te beginnen is het verstandig om de juiste buitenkleding aan te schaffen. Denk hierbij, bijvoorbeeld, aan stevige en warme werklaarzen. Ideaal voor wanneer je aan de slag wil gaan in de tuin en het vriest buiten en je kan je stevige grip goed gebruiken. Daarnaast is een prettige jas, waarbij eventuele reflectie strepen op staan ook een goede aankoop. Zo zit je niet alleen warm en droog verpakt tijdens wat minder prettig weer, maar ben je ook goed te zien in het donker. Dit kan zeker handig zijn in de korter durende winterse dagen.

Gereedschap.

Een andere tip die goed van pas kan komen is het checken van je gereedschap. Je wilt natuurlijk niet dat op het moment je druk bezig bent met snoeien, deze ineens niet scherp meer blijkt te zijn of toch niet zo goed werkt. Dit kan zowel gevaarlijk als vervelend zijn. Wees deze ongevallen dus voor door op tijd alles te checken of kwaliteit. Zorg daarnaast ook voor een goed werkende zaklamp of verlichting voor buiten. Op het moment dat de dagen korter worden kan dit zeker nog de productiviteit en efficiency van de dag optimaliseren. Want niks iets meer vervelend dan bezig zijn met een precies werkje om er daarna achter te komen dat het te donker is om door te kunnen gaan. Dit kan de werk flow nogal tegenwerken.

Waar te halen?

Veel producten zijn al simpel te vinden via het internet. Het lastige hieraan kan zijn dat je de producten niet goed genoeg op kwaliteit kunt checken. Mijn tip: kijk eens op “De Boer Drachten.” Zij hebben daadwerkelijk alles wat je ook maar voor het buitenwerk nodig kunt hebben en garanderen voor al hun producten de juiste kwaliteit. Verder beloven zij dat bestellingen die voor 20:00 zijn gemaakt de volgende dag al aan huis worden afgeleverd en is het verzenden gratis vanaf 75 euro. Echt ideaal mocht je krap met de tijd zitten!

Geef een reactie