Nieuws

SAP business one voor de échte productiebedrijven

Een productiebedrijf is niet zomaar een bedrijf. Je hebt een hoop nodig om van een concept een daadwerkelijk bruikbaar product te maken. Het houdt niet op bij een blauwdruk en een pand. Afhankelijk van wat je maakt, heb je verschillende materialen nodig. Daaronder vallen ook machines en computerprogramma’s. De kwaliteit daarvan maakt het verschil. Je product wordt er beter van, daardoor bouw je een naam en vertrouwen op en dat zorgt weer voor nieuwe klanten. Alleen maar goed dus. Over één van die computerprogramma’s wil ik het even hebben, SAP business one. Lees je mee?

Over Planlogic

Nog voor ik je meer over het computerprogramma zelf vertel, wil ik één bedrijf noemen die hierin voorziet, Planlogic. Planlogic is een bedrijf dat zich specialiseert in ERP productie en zichzelf dan ook expert mag noemen. Met Planlogic als partner van SAP business one weet je dat er een bedrijf is wat kan helpen en betrouwbaar is. Dat maakt het allemaal iets makkelijker want je weet waar je naartoe kan wanneer je vragen hebt. Planlogic biedt dan ook advies en de implementatie. Zo weet je wat je in huis haalt en dat dit past bij jouw bedrijf. Daarnaast zorgt Planlogic ook voor een huur of gekochte licentie. Je betaalt dus per maand een bedrag of koopt de licentie en wordt eigenaar. Dit zorgt voor veel vrijheid.

Wat is SAP business one?

SAP business one is een leidend ERP systeem. Het gaat dus om interne logistiek. Dit vormt een soort basis waar de rest van het bedrijf dagelijks op kan draaien. Het is een systeem dat in feite alle onderdelen van het bedrijf omvat; productie, verkoop, inkoop, planning, logistiek en ga zo maar door. Een geïntegreerd systeem waar het hele bedrijf op kan bouwen dus. Zo houd je overzicht en de lijnen kort, middels een ijzersterk en bewezen goed werkend systeem.

Vele succesverhalen

En niet alleen uit de onderzoeken naar het systeem blijkt dat het goed werkt ook de verhalen van klanten die u voor gingen, bewijzen dit. Deze succesverhalen zijn terug te lezen op de website van Planlogic. Het zijn er immers genoeg en het bedrijf laat dit ook graag zien. In deze verhalen lees je over tevreden klanten die vertellen over hun ervaring met het systeem SAP business one, maar ook over hun samenwerking met Planlogic. En wanneer je liever recensies leest van een andere partij kan je die op internet terugvinden en zul je zien dat dit ook laat zien wat een goede samenwerking dit is, waar jij onderdeel van kan zijn!

Geef een reactie