Nieuws

Leuke cadeaus voor een housewarming

Je komt in zo’n periode dat al je vrienden en kennissen gaan samenwonen en langzamerhand kinderen krijgen. Tijdens deze periode staat je agenda vol met bruiloften, housewarmings, verjaardagen, gender reveal feestjes en geboortepartijtjes. Tijdens verjaardagen en kind gerelateerde feestjes kan het eigenlijk nooit fijn gaan met de cadeautjes. Een knuffel, speelgoed, wat rompertjes of schattige schoentjes en je maakt iedereen blij. Bij bruiloften en housewarmings is het echter moeilijker, de meeste mensen proberen dan iets voor in huis te geven. Echter is het zout en peper stelletje wel een beetje standaard geworden. In deze blog beschrijf ik een aantal items die je kan geven bij een housewarming.

Een retro broodrooster

Aangezien iedereen wel van eten houdt, is het nooit een slecht idee om keukenapparatuur cadeau te geven. Zelf vind ik al die roze en mint kleurige retro apparaten super schattig. Je hebt ze natuurlijk ook in minder opvallende kleuren zoals zwart, wit en crème als je verwacht dat de gelukkige hier meer van houdt.  Naast een broodrooster kun je ook weegschalen, voorraadpotten en mixers in deze retrodesign en kleuren vinden. Dat is een leuke optie als je een groot budget hebt of met meerdere mensen cadeaus gaat kopen.

Een BBQ

Als je weet dat ze een tuin of een dakterras hebben, kan het leuk zijn om een bbq te geven. Een bbq zorgt in de zomer namelijk voor veel plezier. Met de hele vriendengroep een avondje lekker kletsen en eten kan een leuke traditie worden die hopelijk vele jaren voorgezet kan worden.

Persoonlijk cadeau

Als je iemand vrij goed kent, is het natuurlijk ook leuk om een cadeau te geven dat je aan jezelf of aan een ervaring doet denken. Een leuk voorbeeld hiervan is om een vakantiefoto groot te laten printen. Ook is het mogelijk om een foto op een mok of een handdoek te laten printen.

Praktische zaken

Ook zijn er een aantal kleinere cadeaus die in de meeste huishoudens wel gebruikt zullen worden. Een voorbeeld hiervan is een tissue box of een wc borstel. Ook een deurmat, een keukenplank en een waterkoker zijn voorbeelden van praktische, maar vrij budgetvriendelijke cadeaus. Ook is het natuurlijk mogelijk om meer design gerelateerde cadeaus te geven zoals een spiegels of bij de bank passende kussens. Ten slotte is het leuk als iemand van koken of bakken houdt om een pakket met ingrediënten samen te stellen om een bepaald gerecht, een taart of een brood te kunnen maken.

Geef een reactie