Nieuws

Hoe valt Calvin Klein ondergoed?

Wanneer je opzoek bent naar nieuw ondergoed is het merk Calvin Klein een echte aanrader. Het ondergoed van Calvin Klein is namelijk van een hele goede kwaliteit. Hierdoor draagt het enorm comfortabel en dit is natuurlijk fijn als je het de hele dag aanhebt. Behalve dat de onderbroeken heel lekker zitten, zijn ze ook nog eens heel stijlvol. De onderbroeken van Calvin Klein hebben de kenmerkende witte rand met zwarte letters. In deze zwarte letters staat Calvin Klein. Hierdoor zijn de onderbroeken goed te herkennen. Ook heeft Calvin Klein T-shirts die ook als ondergoed gedragen kunnen worden. Dit kan heel fijn zijn onder een overhemd. 

 

Als een tweede huid

Een van de belangrijkste dingen bij ondergoed is natuurlijk dat het goed zit. Hierbij is het dan van groot belang dat je de juiste maat kiest. Het ondergoed van Calvin Klein valt op het gebied van maten zoals u het gewend bent. Verder sluiten de modellen van Calvin Klein ondergoed goed aan op de huid. Hierdoor voelt het als een soort tweede huid. Die goed ademt en comfortabel zit. Zo hoort het ondergoed dus ook te vallen. Dit geld voor zowel de boxershorts als voor de heren slips. Beide zijn gemaakt van katoen, wat ervoor zorgt dat ze goed ademen. Dit is natuurlijk fijn als je het ondergoed de hele dag draagt. Het is dan belangrijk dat het voldoende ademt. 

 

De juiste maat

Verder valt de maat dus zoals je gewend bent. Als je altijd een medium hebt dan kan je dat ook verwachten van het ondergoed van Calvin Klein. Dit zal je dan dus ook moeten passen. Het leuke van het ondergoed van Calvin Klein is dat ze verschillende modellen en kleuren hebben. Wanneer je er dus achter bent welke maat goed voor jou valt kan je helemaal losgaan met het bestellen van verschillende kleuren en modellen. Zo kan je voor de klassieke kleuren, wit, grijs en zwart gaan. Of juist een felrode onderbroek van Calvin Klein bestellen. In alle gevallen zijn ze van dezelfde kwaliteit voorzien en zullen ze dus als een tweede huid aanvoelen. Wanneer je niet tevreden bent met hoe je ondergoed van Calvin Klein valt, of als de maat niet juist is kan je deze vaak gemakkelijk retourneren voor een grotere of een kleinere maat. Zodat deze beter valt. Dit kan natuurlijk per persoon een beetje verschillen. Maar vaak valt het zoals de maat die je hebt van ondergoed van andere merken. 

 

Geef een reactie