Nieuws

Alles wat je moet weten over drukverhogers

Als je werkt in de voedingsmiddelenindustrie zijn drukverhogers onmisbaar. Je vindt op de markt verschillende bedrijven die drukverhogers aanbieden met elk zo'n specialisme. Drukverhogers zijn er om de waterleidingen volledig te controleren en een goede waterdruk te behouden. Je vindt altijd wel een geschikte drukverhoger en je kan eindelijk afscheid nemen van die vervelende drukschommelingen.

Waarom zou je een drukverhoger aan moeten schaffen?

Vooral in de voedingsmiddelenindustrie is het vervelend als je met een lage waterdruk te maken krijgt. Oplossing is een drukverhoger waarbij je volledige controle krijgt over de waterdruk. Hoe gaat dat in zijn werk? De drukverhoger plaatst men tussen de waterleidingen en zorgt ervoor dat het water dat binnenkomt omgezet wordt naar de gewenste constante waterdruk. Je kan deze waterdruk overigens zelf afstellen, geheel naar eigen wens. Je zult door de drukverhoger geen last meer hebben van waterdruk schommelingen als er op verschillende gebieden water wordt afgetapt.

Welke soorten drukverhogers zijn er?

Post parts is een bedrijf die allerlei soorten drukverhogers voor de voedingsmiddelenindustrie verkoopt. Het is namelijk erg belangrijk om in deze industrie een goede waterdruk te hebben. Je vindt drukverhogers in verschillende soorten variërend van 20 bar tot 200 bar. Als je voor een 200 bar kiest dan krijg je de mogelijkheid om dit te verstellen naar 20 bar tot aan 200 bar. Door het diverse assortiment vind je altijd wel een geschikte drukverhoger die bij jouw bedrijf past.

Wat zijn de voordelen van een drukverhoger?

Als je besluit een industriële drukverhoger te gebruiken voor je bedrijf brengt dat vele voordelen met zich mee. Je zorgt met een drukverhoger voor constant hoge waterdruk, ook wanneer men op verschillende punten water aftapt. Dit blijft constant en je zult dan ook niet te maken krijgen met drukverlies. De drukschommelingen zijn dus verleden tijd en je kan naar eigen inzicht de waterdruk aanpassen. Als je de waterdruk iets te laag vindt krik je het gewoon wat omhoog, want die is makkelijk te doen bij een drukverhoger.

Andere producten die handig zijn naast een drukverhoger

In de voedingsmiddelenindustrie zijn reinigingsapparaten een must en je mag er absoluut niet op bezuinigen. Je wilt dat het werk in een zo'n schoon mogelijke werkomgeving wordt gedaan en dat kan je al goed bereiken door kwalitatief goede reinigingsapparatuur te gebruiken. Naast dat een drukverhoger belangrijk is, heb je ook reinigingsproducten zoals RVS wasbakken, handdesinfectie en handdrogers. Belangrijke reinigingsproducten die van belang zijn voor een schone werkomgeving en absoluut het overwegen waard zijn om aan te schaffen.

Geef een reactie