nieuwe-telefoon
Nieuws

De nieuwste update van Iphone

Iedere iphone eigenaar heeft onlangs een notificatie gekregen over het feit dat er een nieuwe update beschikbaar is voor de iphone en ipad, ook wel bekend als iOS 13. Op een nieuwe telefoon is deze nieuwe software waarschijnlijk al geïnstalleerd dus het gaat vooral om de telefoons die voor september 2019 zijn aangeschaft. Maar welke verandering heeft deze update eigenlijk met zich meegebracht en zijn er nieuwe functies waar we als iphone gebruiker echt vanaf moeten weten? Heb je deze software-update nog niet uitgevoerd? Dan raden we je aan om dit zeker wel te doen want dat deze update positief is kunnen we je wel alvast vertellen. Hieronder vindt je de nieuwste functies van de software-update iOS 13.

Verbeteringen voor de lieftallige Siri

Ben jij groot fan van Siri? Dan wordt jij heel blij van de laatste update. Siri is namelijk ook geupdated en hierdoor een stuks slimmer geworden. Ze kan nu bijvoorbeeld ook inkomende berichten aan je voorlezen. Daarnaast kun je ook meteen op een berichtje reageren. Ook de stem van Siri is verbeterd en een stuk menselijker geworden. We zijn nu al benieuwd wat de volgende update voor Siri in petto heeft.

Nieuwe opties bij je foto’s

Ben jij ook fan van de live foto’s van je iphone? Dan heb ik goed nieuws voor je. Je kunt vanaf deze update je live foto’s namelijk omzetten in korte filmpjes. De filmpjes die je ziet als je, je live foto ingedrukt blijft houden kun je nu dus daadwerkelijk ook opslaan en delen met anderen. Hoe leuk is dat? Daarnaast zijn er nog meer leuke opties die je echt moet proberen.

Een mode voor overdag en een mode voor ’s avonds

Misschien was je al bekend met het feit dat het licht van je telefoon niet heel goed voor je is. Vooral ‘s avonds kan dit licht nog wel eens zorgen voor lichamelijke ongemakken. Zo is het felle licht bijvoorbeeld veel meer belastend voor je ogen en wordt je slaapritme verstoord. Ook zou je minder goed in slaap vallen en minder diep in slaap kunnen komen. Gelukkig is dit met de “dark mode” van de nieuwe update verleden tijd. De Dark mode zorgt namelijk voor een zwarte achtergrond waardoor er veel minder licht van je scherm afkomt. Daarnaast kun je natuurlijk je helderheid en de kleur van je scherm ook nog eens aanpassen naar meer donker en geler zodat de invloed van het licht van je telefoon in een veel mindere mate belastend is voor je lichaam.

 

 

Geef een reactie