Nieuws

Dé perfecte badkamers

Het huis moet een veilige plek zijn, je THUIS. Een plek om te ontspannen en je helemaal jezelf te voelen. Wanneer dat niet zo is, kan je dat gelukkig aanpakken. Soms door de indeling te veranderen, meubels te vervangen of simpelweg de boel op te ruimen. Maar als de plek helemaal naar je zin is maar het huis zelf niet, zul je groter aan moeten pakken. Een verbouwing dus. In deze blog geef ik je tips als deze verbouwing om de badkamer gaat. Wat zijn nu de perfecte badkamers? Lees je mee?

Baden met uitzicht

Veel badkamer inspiratie halen we uit de rest van de wereld. Badkamers in hotels, die we zien als we op vakantie zijn. Badkamers in woonbladen, perfect samengesteld. Zelf zou ik graag een badkamer hebben met uitzicht. Dit kan uiteraard alleen als je buitenaf woont, anders kan iedereen mee genieten. Een groot raam werkt immers twee kanten op. Maar als je de mogelijkheid hebt, op een prachtige afgelegen plek woont, en in principe met de basis van je badkamer blij bent, is dit een prachtige optie. Heb je een lege muur in de badkamer, waarachter geen andere kamers zitten? Dan is het tijd voor een groot raam. Voortaan kijk jij vanuit bad zo de natuur in.

Ruimte en luxe

Een krappe badkamer is niks. Je kan er weinig in kwijt, hebt niet alle soorten sanitair tot je beschikking en weinig ruimte maakt dat een kamer automatisch krap aanvoelt. Tijd om de boel open te breken dus. Dit is een grote verbouwing omdat je een leegstaande kamer bij je badkamer trekt en alles uit elkaar haalt om de nieuwe, grotere badkamer opnieuw in te richten. Je hebt nu ruimte voor een douche én een bad! Zet er een complete douchecabine naar keuze in, alles zoals jij het wilt! Jij bepaalt hoeveel ruimte en luxe genoeg is.

Beetje bij beetje

Verder kan je kleine toevoegingen doen om jouw badkamer helemaal eigen te maken. Zo is vloerverwarming een enorme luxe maar de badkamer is daar dé perfecte plek voor. Daarnaast kan je de boel ook aankleden met een mooi handdoekenrek, plantjes en zeepjes. Langzaamaan wordt het een jouw plek. Een plek voor ontspanning na een lange dag, en opfrissen op de vroege morgen. Een nieuwe douchekop, handdoeken set etc. Alles wat je maar nodig hebt. Het hoeft ook niet allemaal in één keer, beetje bij beetje pak je de boel aan.

Jouw huis, jouw plek.

Geef een reactie