Nieuws

Dé laptop voor de zaak komt van Copaco!

Als inkoper ben ik onafgebroken op zoek naar goede deals als het gaat om hardware. Ik werk voor een grote uitgeverij met vestigingen in binnen- en buitenland. We hebben vele mensen die hun dagelijks werk op kantoor of thuis verrichten. Ook hebben we vele vertegenwoordigers binnen- en buiten Europa. Deze mensen hebben goed materiaal nodig om mee te werken. Ieder is voorzien van een laptop van de zaak met een docking station, compleet met laptop tas en andere accessoires. Al die laptops moeten om de paar jaar worden vervangen. Het komt natuurlijk ook voor dat er een stuk gaat. Dan komen ze terecht bij onze afdeling.

Zakelijk gebruik

De eerste de beste laptop is nog niet de juiste laptop voor zakelijk gebruik. Afhankelijk van de functie moet er bepaalde programmatuur op kunnen draaien. Deze exemplaren zijn krachtiger dan een laptop voor thuisgebruik. Onze laptops draaien op het besturingssysteem Windows 10 Pro. Het voordeel hiervan is onder andere dat het beveiligd is door Windows Bitlocker. Als een collega vastloopt met zijn of haar computer dan kan het nodig zijn om even mee te kijken. Dit is mogelijk door Remote Desktip Hosting, een programma van Windows Bitlocker. Omdat er op verschillende vestigingen wordt gewerkt is dat docking station zo handig. Alle laptops hebben een stevige behuizing om beschadiging te voorkomen.

Automatische orderplaatsing

Zojuist heb ik een partij laptops gekocht bij Copaco. We zijn daar vaste klant; we kopen er vaak in. De service is uitstekend en je kunt alle informatie rondom bestellingen terugvinden in het zakelijke account zoals levertijden, serienummers, backorder informatie en track & trace informatie. Feitelijk is Copaco een distributeur van automatisering- en telecomtechnologie. De distributie is gericht op bedrijven die weder verkopen of de producten ombouwen tot eindproducten of diensten. Zo is Copaco ook een uitstekende partij voor webwinkels. Er wordt real-time prijs- en voorraadinformatie geboden. Met hulp van digitale koppelingen kunnen orders volledig geautomatiseerd worden geplaatst. Het is de moeite waard om de website van Copaco te checken. Er is veel mogelijk. Zo kun je er vrij zoeken binnen de site maar je kunt ook zoeken binnen een categorie, zoals bijvoorbeeld computers, telecom of domotica.

Cloud

Copaco biedt als cloud serviceprovider ondersteuning aan bedrijven die een digitale transformatie overwegen naar de cloud: het 2tCloud-platform. Veel bedrijven ervaren het als een grote stap om van de eigen IT-omgeving over te stappen naar de cloud. Copaco adviseert en begeleid bedrijven bij dit hele proces. Wij hebben met onze uitgeverij dit proces net achter de rug. Alles was perfect geregeld en we zijn blij met het resultaat.

Geef een reactie