koop een ventilator
Nieuws

Maak je leven een stukje aangenamer

De afgelopen zomer werd in Nederland een record temperatuur gemeten van maar liefst méér dan 40 graden. Menig Nederlander zocht dan ook stranden en zwembaden op om een beetje verkoeling te krijgen. Bijkomend gevolg is natuurlijk dat de toegangswegen naar deze plekken dichtslibten. Thuis blijven was helaas ook geen optie, want het zweet droop letterlijk tijdens alleen al zitten van je voorhoofd. Hoe kun je dit voorkomen volgend jaar? Heel simpel: koop een ventilator! Hierdoor hoef jij op tijdstippen dat heel Nederland naar een verkoelende plek verlangt je niet druk te maken en houd jij je hoofd koel voor een ventilator. Behalve op de drukke momenten, zal dat ook jouw nachtrust ontzettend bevorderen.

Een meubelstuk in je huis

Wanneer je een ventilator aanschaft denk je misschien in eerste instantie aan die standaard ventilator in het wit, die veel lawaai maakt en je op je bureau of tafel moet zetten. Dat is verleden tijd. Helemaal met het oog op de steeds warmer wordende zomers is het fijn dat een ventilator deel uit gaat maken van je interieur zonder een dissonant te zijn binnen het totaalplaatje. De meest klassieke ventilator die er te koop is, is misschien wel de kroonluchter. Deze plafondventilator kan een grote oppervlakte voorzien van een fijne luchtstroom. Bovendien zijn deze plafondventilatoren vaak voorzien van een lamp, waardoor je twee vliegen in één klap slaat. 

Een mooie nieuwe trend in ventilator land zijn de torenventilatoren. Als je deze koopt haal je een apparaat in huis dat amper ruimte in neemt, terwijl het wel een zeer groot gebied binnen je kamer voorziet van een stroom aan frisse lucht. Een variant die erop lijkt zijn de staande ventilatoren die als het ware op een paal rusten. Hierdoor hoef je geen bureau of tafel op te offeren om een ventilator op te plaatsen. 

In iedere kleur

Zoals al eerder gezegd denk je bij een ventilator meestal gelijk aan het witte model van plastic. Tegenwoordig kun je een ventilator in bijna elke kleur krijgen. Heb je bijvoorbeeld veel houten meubelen in je woonkamer staan? Dan is het prachtig om ook een bijpassende houtkleurige ventilator aan te schaffen. Deze is er tegenwoordig, evenals een mooie neutrale kleur als zwart of grijs. Koop je toch liever de witte traditionele ventilator? Ook dat is geen probleem, want deze worden nog altijd gemaakt. Dus twijfel niet langer en zoek een geschikte ventilator voor de warme zomerdagen voordat het te laat is. 

Geef een reactie