Nieuws

Haal meer uit je eigen website

Ben je begonnen met een eigen website of heb je al een lange tijd een website en wil je dat deze presteert? Verkoop je bijvoorbeeld bepaalde producten of verkoop je een dienst? Met een website kan je alles aanbieden wat je maar wilt. Van het reserveren van massages in de salon tot aan het kopen van een paar schoenen. Het internet heeft het de mogelijkheid gemaakt om alles op te zoeken wat je maar wilt. Als bedrijf moet je hier natuurlijk op inspelen, als je anno 2021 nog geen website hebt dan gaat er iets mis. Met jouw website moet je goed inspelen op de behoefte en het gedrag van de bezoekers. Het optimaliseren van jouw website is daarom super belangrijk. Denk aan de juiste content op de juiste pagina, website technisch goed in elkaar, geoptimaliseerd voor een uitstekende conversie en ga zo maar door. Er is een hele waslijst aan punten die belangrijk zijn voor jouw website. Vaak hebben website eigenaren geen idee hoe deze punten werken, hiervoor heb je een online marketing bureau. Hier zitten specialisten de hele dag aan verschillende websites om ze zo goed mogelijk te optimaliseren. Hieronder is een overzicht gemaakt wat deze digital marketing bureaus in het kort doen.

SEO

Bijna elk digital marketing bureau heeft een SEO dienst. Het aanbieden van het optimaliseren van een website om organisch zo hoog mogelijk in de zoekresultaten te komen is het uiteindelijke doel. Bij SEO heb je 3 verschillende pijlers, namelijk technisch, content en linkbuilding.  Specialisten van het online marketing bureau gaan jouw website optimaliseren om zo goed mogelijk organisch naar boven te komen, zonder enige direct kosten zoals bij advertenties. Het investeren in SEO is tegenwoordig heel belangrijk door adblockers en bezoekers die niet meer naar advertenties kijken.

SEA

Je zal het misschien zelf nooit snel aanklikken, maar er zijn zeker een grote groep mensen die klikken op advertenties in de zoekresultaten. Vaak is dit minder moeilijk dan SEO, maar de juiste knoppen gebruiken en de juiste woorden in de advertentie is wel iets wat je moet begrijpen. Bureaus kunnen je hierbij ook helpen.

Conversie optimalisatie

Wat de laatste tijd op gang is gekomen is conversie optimalisatie. Dit is optimaliseren van jouw website op het gebied van emotionele waarden van de bezoeker. Daarnaast optimaliseer je dingen op jouw website die er beter uit moet komen te zien. Een timer op een website om aan te geven dat je binnen 8 uur moet bestellen om het de volgende dag in huis te hebben is hier een voorbeeld van. Ik adviseer dus om een keer een bureau te bellen en te vragen naar de mogelijkheden.

Geef een reactie